Η Huawei έχει αναγάγει τον σχεδιασμό laptop σε… τέχνη, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις για κάθε χρήστη. To MateBook 14 ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητάει ο απαιτητικός χρήστης: Υψηλό performance, design και οθόνη που μαγνητίζει το βλέμμα και την ξεχωριστή ποιότητα κατασκευής που μόνο τα laptops της Huawei προσφέρουν!

Βρείτε το σε έναν από τους συνεργάτες μας

Ακαταμάχητη οθόνη!

H οθόνη των 14 ιντσών του MateBook 14 είναι… ακαταμάχητη, καθώς τα πλάγια bezels 4,9 χιλιοστών σε συνδυασμό με το aspect ratio 3:2 (αντί του παραδοσιακού 16:9), προσφέρουν καλύτερη απεικόνιση περιεχομένου, πιο απολαυστική ανάγνωση, και μέγιστη λειτουργικότητα (όλα αυτά που αναζητάει ένας εκπαιδευτικός στην απαιτητική καθημερινότητά του). Επιπλέον, η οθόνη 2K (2160×1440 στα 200ppi) διαθέτει contrast ratio 1500:1 και αποδίδει το 100% της χρωματικής παλέτας RGB και μέγιστη φωτεινότητα στα 300 nits.

Επιδόσεις που… κόβουν την ανάσα!

Οι υψηλές επιδόσεις αποτελούν πάντοτε το ζητούμενο για κάθε laptop user και το MateBook 14, είναι ιδανικό για τους χρήστες που θέλουν το κάτι παραπάνω από το laptop τους σε επίπεδο performance. Mε CPU AMD Ryzen 7 4800H ή Intel Core i5 και 8 ή 16GΒ RAM, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ανησυχήσετε ότι το laptop σας θα αρχίσει τα… κολλήματα!

Always… cool!

Ένα από τα πιο δυναμικά features του MateBook 14 είναι το σύστημα ψύξης του, όπου ακόμη και σε συνθήκες υψηλού workload οι ανεμιστήρες Huawei Shark Fin φροντίζουν ώστε το laptop σας να είναι λειτουργικό και… cool!

Energy saver!

Όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η αυτονομία σε ένα laptop που χρησιμοποιείται 24/7 (ειδικά εάν είστε μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας). Με διάρκεια μπαταρίας στις 56Wh και σε συνδυασμό με μια σειρά από έξυπνες ρυθμίσεις ενέργειας, το μόνο σίγουρο είναι ότι με το MateBook 14 δεν θα ξεμείνετε… ποτέ!

Multi-screen για περισσότερη άνεση!

Το Huawei MateBook 14 είναι συμβατό με τη λειτουργία Multi-screen Collaboration, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη διασύνδεση πολλαπλών συσκευών: Οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται και το PC και το smartphone μέσω της ίδιας οθόνης, να πραγματοποιούν video-κλήσεις απλές τηλεφωνικές κλήσεις στον υπολογιστή, να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ των συσκευών ή να επεξεργάζονται στο PC αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο smartphone… με άνεση και στιλ!

Επιλέξτε το MateBook 14 με…

Επιλογή 1

  • CPU: AMD Ryzen 7-4800Η

  • RAM: 8GB

  • STORAGE: 512GB

  • OS: Windows 10 Home

Επιλογή 2

  • CPU: Intel Core i5

  • RAM: 16GB

  • STORAGE: 256GB

  • OS: Windows 10 Home