Από τη στιγμή που έννοιες όπως η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση, έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της digital καθημερινότητας μας, η Huawei με το MateBook D16, θέτει νέα υψηλά στάνταρ στην κατηγορία των all-around φορητών υπολογιστών, δημιουργώντας το απόλυτο laptop – «πολυεργαλείο» που οι περισσότεροι από εμάς πάντοτε ονειρευόμασταν!

Βρείτε το σε έναν από τους συνεργάτες μας

Σώμα στις 15 ίντσες, οθόνη στις 16’’!

Το σχεδιαστικό team της Huawei κατάφερε να κάνει ένα ακόμη «θαύμα», καθώς κατάφερε σχεδιαστικά να «χωρέσει» μια οθόνη 16 ιντσών σε ένα σώμα laptop που το μέγεθος του ανέρχεται στις 15 ίντσες (screen-to-body ratio που αγγίζει το 90%). Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη επιφάνεια για να εργαστείτε, να σερφάρετε στο Internet και να απολαύσετε το αγαπημένο σας ψυχαγωγικό περιεχόμενο

Mini-Powerhouse!

H επιλογή των επεξεργαστών Intel Core 12ης γενιάς που χτυπούν στην καρδιά του MateBook D 16, φανερώνει την πρόθεση της Huawei να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη. Σε συνδυασμό με 8 ή 16GB γρήγορης LPDDRX4 RAM, το νέο MateBook μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα mini-powerhouse, αποτελώντας ένα πανίσχυρο laptop που δεν φοβάται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να διαχειριστεί το εκτεταμένο multitasking και τις εξαιρετικά βαριές εφαρμογές που μπορεί να κάνουν τη ζωή κάθε χρήστη «δύσκολη».

Next-Gen Video Conferencing!

Αξιοποιώντας A.I.-based αλγορίθμους η 1080P AI κάμερα δύναται να αντιληφθεί με smart τρόπο την θέση του υποκειμένου και να το ακολουθήσει, εστιάζοντας πάντοτε εκεί που πρέπει. Η δε wide-angle των 88 μοιρών εξασφαλίζει ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο meeting θα βρίσκονται στο κάδρο, ενώ το Eye Contact feature προσφέρει μια πιο ρεαλιστική face-to-face εμπειρία, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια πιο προσωπική και «φυσική» επικοινωνία.

Super Device

Με το MateBook D 16, η Huawei μας παρουσιάζει την εξελιγμένη λειτουργία: Super Device, η οποία μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο το laptop σας μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές (όπως είναι tablets και smartphones της Huawei). Ένα tap στην ειδική περιοχή του laptop με το smartphone σας, είναι αρκετό για να μεταφέρετε αρχεία ή να προβάλλετε την οθόνη του κινητού σας στην οθόνη του laptop σε χρόνο… dt!

Επιλέξτε το MateBook D16 με…

Επιλογή 1

  • CPU: Intel Core i5-12450H (12th gen.)
  • RAM: 8GB
  • STORAGE: 512GB
  • OS: Windows 11

Επιλογή 2

  • CPU: Intel Core i7 – 12700H (12th gen.)
  • RAM: 16GB
  • STORAGE: 512GB
  • OS: Windows 11