Η ξεχωριστή φινέτσα, τα all-around τεχνικά χαρακτηριστικά και η απαράμιλλη γοητεία των Huawei products, ενσωματώνονται πλήρως στο MatePad 10.4. Εάν αναζητάτε το απόλυτο πολυεργαλείο εκπαίδευσης, τότε το MatePad 10.4 θα γίνει το… άλλο σας μισό!

Βρείτε το σε έναν από τους συνεργάτες μας

Πολυτέλεια στο maximum!

Ποιος είπε ότι ένα tablet δεν μπορεί να είναι… όμορφο και ελκυστικό, το MatePad 10.4 δίνει μια άλλη έννοια στον όρο: «κομψότητα» και «φορητή πολυτέλεια». Με ένα εξαιρετικά λεπτό προφίλ (πάχος στα 7.35mm) μπορείτε να το χειρίζεστε με άνεση ακόμη και με το ένα χέρι!

Η γοητεία της FullView οθόνης!

H Huawei φημίζεται για τα εκπληκτικά displays της και το MatePad 10.4 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα! Μέσα από τις 10.4 ίντσες του IPS LCD display του (ανάλυσης 2000 x 1200 pixels ), ξετυλίγεται ένας μοναδικός κόσμος εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Παράλληλα, στα plus διαθέτει πιστοποίηση TÜV Rheinland, η οποία προστατεύει τα μάτια σας από την βλαβερή μπλε ακτινοβολία.

Multi-Window και η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη!

Κάθε μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας καλείται να διαχειριστεί πολλά διαφορετικά tasks που τρέχουν ταυτόχρονα. Με τη λειτουργία Multi-Window είναι βέβαιο ότι θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, καθώς μπορείτε παράλληλα να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εργασιών σας, χωρίς την παραμικρή διακοπή!

Unlimited… energy!

Η μπαταρία χωρητικότητας 7.250mAh εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του MatePad 10.4 ακόμη και για 12 συνεχόμενες ώρες! Η δε εξαιρετική ενεργειακή διαχείριση, που απορρέει από το εκπληκτικό software και hardware, αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά features του MatePad 10.4!

Με smart… keyboard!

To smart keyboard της Huawei που θα βρείτε μαζί με το MatePad 10.4 είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη ζωή σας ακόμη ευκολότερη, ενώ εάν προσθέστε και τη γραφίδα M-Pencil, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα «εκτοξεύσετε» την παραγωγικότητά σας στα ύψη!

Με μια ματιά!

  • DISPLAY: 10. 4 ίντσες 2K HUAWEI FullView Οθόνη

  • CPU: Kirin 710A (octa-core)

  • RAM: 4GB

  • STORAGE: 128GΒ

  • CAMERA:  8MP (πίσω κάμερα) / 8MP (μπροστινή κάμερα)

  • CONNECTIVITY: WIFI

  • BATTERY: 7250mAh