Οι απαιτήσεις ενός εκπαιδευτικού από ένα tablet είναι πολύ συγκεκριμένες. Κάθε δάσκαλος χρειάζεται απαραιτήτως μια οργανωμένη επιφάνεια εργασίας για να απλοποιηθεί η εκπαιδευτική διαδικασία με άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες, μπαταρία που διαρκεί και σχεδιασμό που ελαχιστοποιεί την έκθεσή του στο μπλε φως, για να μην κουράζονται τα μάτια του από τη συνεχή χρήση.

Βρείτε το σε έναν από τους συνεργάτες μας

Άψογη οργάνωση και νέες δυνατότητες για δημιουργία

Το MatePad 11 της HUAWEI είναι μια συσκευή που ταιριάζει ιδανικά στις ανάγκες ενός εκπαιδευτικού. Στα μεγάλα του ατού συγκαταλέγονται το refresh rate στα 120Hz, το εντυπωσιακό performance και τα γραφικά που έρχονται να κάνουν ευκολότερη τη διδασκαλία μέσα και έξω από την τάξη. Η επιφάνεια εργασίας του είναι «συνώνυμο» της οργάνωσης, ενώ πρόκειται για ένα tablet, που «εκτοξεύει» τη δημιουργικότητα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες άλλων συσκευών, όπως ένα smartphone ή ένας υπολογιστής.

Η καλύτερη εμπειρία γραφής που είχατε ποτέ

Η εξαιρετικά λεία εικόνα και η βελτιωμένη απόκριση του MatePad 11 εντυπωσιάζουν από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Αυτό που θα λύσει τα χέρια όμως των εκπαιδευτικών, που έχουν στενή σχέση με το χειρόγραφο, είναι M-Pencil 2ης γενιάς. Σε άψογη συνεργασία με την εντυπωσιακή οθόνη 120 Hz, η γραφίδα ανταποκρίνεται απίστευτα γρήγορα, με απίθανα χαμηλό delay στα 2ms, προσφέροντας πιο smart και πιο φυσική διαδραστική εμπειρία χειρόγραφου στους χρήστες. Το design είναι ανανεωμένο και οι εφαρμογές εντοπίζονται πανεύκολα. Παράλληλα, το περιεχόμενο φορτώνεται γρήγορα κατά το scrolling σε ιστοσελίδες και έγγραφα, ενώ η τεχνολογία προσαρμογής του frame rate βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας και υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, ζωντανεύοντας τα video στην οθόνη.

Tablet-PC Multi-screen Collaboration

Η λειτουργία Multi-screen Collaboration επιτρέπει στο tablet και τον υπολογιστή να αλληλεπιδρούν και να συνεργάζονται με νέους τρόπους. Η λειτουργία Mirror μετατρέπει το tablet σε επιφάνεια σχεδίασης, ενώ η Extend Mode δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν μια δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή. Η καινοτόμος λειτουργία Collaborate Mode επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows, κάνοντας εύκολη τη μεταφορά κειμένων, εικόνων και εγγράφων μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με ένα απλό drag & drop. Τέλος, το αναβαθμισμένο App Multiplier επιτρέπει την εκτέλεση δύο εργασιών ξεχωριστά σε μία εφαρμογή, χάρη στη νέα λειτουργία κλειδώματος παραθύρου που υποστηρίζει παράλληλες και ανεξάρτητες λειτουργίες στα δύο παράθυρα.

Με μια ματιά!

  • Display: 10.95 ίντσες LCD

  • CPU: Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+)

  • RAM: 6 GB

  • STORAGE: 128GB

  • CAMERA SETUP: 13 MP (πίσω κάμερα) / 8 MP (μπροστινή κάμερα)

  • CONNECTIVITY: WIFI

  • BATTERY: Li-Po 7250 mAh