Καθηγητές και μαθητές, στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης, εξοικειώθηκαν με τη χρήση των tablets σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους και το MatePad T10 είναι το κατάλληλο πολυεργαλείο τόσο για το σχολείο όσο και για το σπίτι!

Βρείτε το σε έναν από τους συνεργάτες μας

Οικονομικό αλλά θαυματουργό!

Είναι γνωστό πως η HUAWEI διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από tablets για κάθε ανάγκη. Για τον εκπαιδευτικό όμως, ο οποίος αναζητά μια οικονομική συσκευή για όλες τις χρήσεις που δεν υστερεί όμως σε δυνατότητες, το MatePad T10 είναι η κατάλληλη επιλογή.

Εκπληκτικό performance!

Το MatePad T10 είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό tablet με μεγάλη οθόνη 9,7 ιντσών και ισχυρό ηχοσύστημα που προσφέρει ατέλειωτες ώρες αναπαραγωγής multimedia. Έρχεται με, ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή που βρίσκεται ενσωματωμένος στο Kirin 710A chipset της συσκευής και μεγάλη μπαταρία, ώστε να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις ενός εκπαιδευτικού.

Μοναδική άνεση!

Το λογισμικό EMUI 10.1 προμηθεύει το τάμπλετ με πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, όπως τα Kids Corner, Eye Protection mode και App Multiplier που το καθιστούν ιδανικό για χρήση όχι μόνο στο σχολείο, αλλά και στο σπίτι από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Χρήση χωρίς συμβιβασμούς

Το βάρος του είναι απλά εντυπωσιακό, αφού ζυγίζει μόλις 450 γραμμάρια. Οι σχεδιαστικές καμπύλες του προσφέρουν άνετο κράτημα την ώρα του μαθήματος και η 16:10 HD οθόνη 9,7 ιντσών είναι πλαισιωμένη από λεπτά bezels, έτσι ώστε η επιφάνεια εργασίας να είναι η μέγιστη δυνατή. Δύο μεγάλα ηχεία στα πλαϊνά της συσκευής προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας. Είναι συμβατά με το σύστημα Huawei Histen 6.1, επιτρέποντας 3D surround sound 9,1 καναλιών, Bass Booster και επιπλέον επιλογές ρυθμίσεων για προσαρμοσμένη χρήση.

Ένα tablet και για το σχολείο και για το σπίτι

Το Huawei App Multiplier για παράδειγμα επιτρέπει στον χρήστη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την οριζόντια διάταξη, με smart split screen εφαρμογών, το Huawei MeeTime τον βοηθά να πραγματοποιεί video κλήσεις, ενώ το βελτιωμένο Dark mode εξασφαλίζει άνετη χρήση του τάμπλετ στο σκοτάδι ή σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Πρόκειται για ένα δυνατό και εύχρηστο tablet, κατάλληλο και για παιδιά.

Με μια ματιά!

  • Display: 9,7 ίντσες IPS LCD

  • CPU: Octa-Core

  • RAM: 4 GB

  • STORAGE: 64 GB

  • CAMERA SETUP: 5 MP (πίσω κάμερα) / 2 MP (μπροστινή κάμερα)

  • CONNECTIVITY: WIFI

  • BATTERY: 5100 mAh